Beneficii ale împrumuturilor pe termen scurt

zaploro_blog2_300x200_jan2016-011-300x200Află de ce creditele rapide nebancare pot reprezenta soluția ideală pentru tine

Dacă ai nevoie de bani urgent și pe o perioadă scurtă de timp, cele mai la îndemână soluții sunt să împrumuți bani de la cineva, să îți faci un card de credit, sau să soliciți un credit online rapid. De multe ori, primele două variante sunt mai greu de pus în practică. Poate nu ai un prieten dispus să te ajute cu suma de bani necesară sau nu îți place să apelezi la cunoștințe, iar pentru a-ți face un card de credit ai mai mult de umblat și dobânzile pot fi destul de mari dacă nu returnezi banii la timp.

Un împrumut pe termen scurt, însă, vine cu o serie de beneficii semnificative:

Procesul de aprobare a creditului este foarte rapid

Când ai nevoie de o sumă relativ mică de bani, dar vrei să o primești repede, acest tip de împrumut îți permite să rezolvi problema și în mai puțin de 24 de ore. Dacă apelezi la Zaplo.ro, trebuie doar să completezi online toţi paşii de înregistrare, aprobarea împrumutului o primeşti în mai puţin de 24 de ore, iar transferul se realizează imediat și în mod automat în contul tău bancar sau în numerar, dacă alegi să ridici banii de la una din sucursalele CEC Bank. Nu ai nevoie de girant

În cazul altor tipuri de credite este nevoie ca o altă persoană să gireze pentru tine și să se oblige să returneze împrumutul dacă tu nu o faci. În schimb, atunci când iei un împrumut pe termen scurt, nu e nevoie să ceri unui membru al familiei sau unui prieten să îți facă această favoare.

Nu îți faci obligații pe termen lung

Un sfat de gestionare a finanțelor personale pe care mulți experți îl oferă e să îți plătești datoriile cât mai repede. Un credit nebancar de la Zaplo.ro poate fi obținut pe o perioadă de cel mult 30 de zile, dar nu mai puțin de 5 zile.

Obții banii cu un minim de efort

Dacă optezi pentru un credit online, nu trebuie să te deplasezi nicăieri pentru a solicita împrumutul sau a ridica banii. Trebuie doar să aplici pe site-ul Zaplo – banii vin apoi în cont automat sau poţi alege să ridici banii de la CEC Bank doar cu buletinul. Intră pe Zaplo.ro si fă rost de bani oricând ai nevoie!