Cu un împrumut pe termen scurt faci rost de bani când ai mai mare nevoie de ei

Poți primi suma necesară chiar și în câteva ore!

idea-635x400

Cu toții am fost în situația de a face față unor cheltuieli neprevăzute la un moment dat – poate că ți s-a stricat mașina de spălat și a trebuit să o repari sau să cumperi una nouă, ți s-a spart o țeavă la baie, ai început o afacere și ai nevoie urgentă de lichidități, sau pensia nu îți ajunge ca să îți cumperi un medicament care îți trebuie neapărat, acum. Nu e deloc plăcut să fii la ananghie și să te trezești cu portofelul gol. Dacă nu îți place să apelezi la cunoștințe sau prieteni ori nu are cine să îți întindă o mână de ajutor, soluția ideală este un credit urgent, precum cel oferit de Zaplo.ro!

Să ne imaginăm că tocmai a apărut o situație dificilă în viața ta și te-ai gândit să apelezi la un împrumut online. Ce pași trebuie să urmezi?

  1. Intri pe Zaplo.ro

Aici ai acces la informații despre împrumuturile rapide online de la Zaplo.ro, poți citi termenii și condițiile, și în câteva minute îți creezi contul pentru a putea aplica la un credit online. Te încurajăm să intri și pe blog pentru a afla ultimele noutăți și a citi resurse despre educație financiară.

  1. Soliciți împrumut

Cele mai importante informații sunt la vedere: suma solicitată, dobânda, DAE și suma totală de rambursat. Următorul pas e să apeși pe butonul „Solicită împrumut” –Încarci copii ale actelor

Tot ce trebuie să faci e să scanezi sau să fotografiezi cartea de identitate și un document justificativ de venit la alegere (extras de cont pe ultima lună calendaristică, ultimul fluturaș de salariu sau contractul individual de muncă – prima și ultima pagină, sau talon de pensii  în cazul pensionarilor), și să le încarci pe site.

  1. Primești banii

La plata prin transfer bancar în contul tău, transferul se va realiza imediat în mod automat. Vei primi suma solicitată în funcție de orarul de funcționare al băncii tale. Ai și posibilitatea de a primi banii în numerar la CEC Bank – în aceeași zi sau în ziua următoare vei primi o notificare prin SMS de la noi prin care te anunțăm că banii pot fi ridicați.

  1. Te relaxezi

Acum poți răsufla ușurat – banii de care aveai nevoie sunt în contul tău sau îi ridici de la CEC Bank – problema financiară care te apăsa este ca și rezolvată!