Infografic: Cum își planifică românii bugetul

Află mai multe despre obiceiurile de consum ale românilor

Tu știi pe ce se duc banii tăi în fiecare lună? Dacă ți s-a întâmplat vreodată să rămâi cu portofelul gol, probabil că ți-ai pus de mai multe ori această întrebare. Oricine dorește să stea mai bine cu banii, dar e important să conștientizezi că stabilitatea financiară nu depinde doar de nivelul veniturilor, ci și de cheltuielile pe care le faci.

Zaplo.ro vrea să îți vină în ajutor când ai nevoie urgentă de un credit rapid, dar să te și încurajeze să împrumuți bani în mod responsabil și să îți administrezi mai bine finanțele. Mai jos vei găsi un infografic conținând date despre sursele de venit și obiceiurile de consum ale românilor.

Vei fi surprins să afli că 43% din români cumpără cărți sau că acordăm o mare importanță timpului liber și călătoriilor – românii tind, să lase bacsis de 10 ori mai mult decât germanii, atunci cand sunt in vacanţă.

Citește mai departe dacă vrei să afli care este cea mai bine plătită industrie în România și câți români se gândesc la împrumuturi rapide sau la refinanțarea unui credit. Tu te regăsești în aceste statistici?

4finance-inforgraphic-romanian_final-_v2

 

In cazul în care ai nevoie de un credit rapid solicită aici!