Întrebări frecvente despre împrumuturi nebancare

Pentru aceste împrumuturi se aplică online. Daca esti un client nou, urmareste instructiunile de pe site care te vor indruma in procesul de solicitare a imprumutului: alege durata si valoarea imprumutului si apasa butonul „solicita imprumut”. Apoi completeaza formularul de inregistrare şi alege modalitatea în care doreşti să intri în posesia împrumutului: prin transfer bancar, adauga contul in care doresti sa primesti banii sau în numerar – îi ridici de la orice suscursală CEC Bank.

Daca ai mai folosit serviciile noastre, tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi in profilul tau Zaplo.ro folosind adresa de e-mail si parola si apoi sa aplici pentru un imprumut. Daca vrei sa primesti banii doriti prin transfer bancar, poti sa aplici pentru un imprumut si prin telefon.

Analiza Cererii de Credit se va efectua rapid, insa ai in vedere ca cererile primite in afara orelor de program, precum si cele venite in zile nelucrătoare vor fi procesate in dimineața următoarei zile lucratorare.

Solicitarea unui imprumut Zaplo.ro este rapida si usoara. Este nevoie de copii scanate sau fotografiate pentru cartea de identitate si documentele justificative de venit dupa cum urmeaza:

 

  • Un document de venit aferent anului curent, la alegere (pe ultimele 30 de zile):
  • adeverinta de venit pe ultima luna
  • talon de pensie
  • fluturas de salariu pe ultima luna
  • extrasul contului bancar din care sa reiasa venitul incasat in ultima luna

 

  • Dacă este cazul să aveţi şi venituri suplimentare (venituri permanente, altele decat salariul, este nevoie şi de un document care să ateste, ca de exemplu: contracte de inchiriere, drepturi de autor, transferuri de bani, tichete cadou, diurna etc.
  • Un document de venit aferent anului anterior, la alegere (doar daca ati avut venituri):
  • fisa fiscala de la angajator, continand veniturile anului anterior (daca au fost inregistrate venituri)
  • extras de cont aferent ultimei luni din anul anterior, in care se poate identifica venitul lunar (doar in cazul in care au fost inregistrate venituri).
  • La plata prin transfer bancar in contul tau, transferul se va realiza in mod automat. Vei primi suma solicitata in functie de zilele lucratoare si de orarul de functionare al bancii tale.

 

Suma ce poate fi imprumutata este determinata individual pentru fiecare persoana in parte conform normelor interne de creditare. Aceasta poate varia intre 150 Lei pana la 1000 Lei pentru primul imprumut si pana la maxim 2000 Lei pentru clientii existenti. Poti verifica limita de credit disponibila intrand in profilul personal de pe Zaplo.ro. Poti obtine un credit pe o perioada de pana la 30 de zile, dar nu mai putin de 5 zile.

Orice adult rezident în România poate aplica pentru un împrumut Zaplo.ro. Mai multe informaţii le puteţi obţine telefonic la 031.229.51.11