Alte Intrebari pentru împrumuturi rapide nebancare

Fiind o institutie financiara responsabila, vrem sa ne asiguram ca iti evaluezi intotdeauna corect bugetul si ca imprumutul nu va fi o povara; de aceea, poti obtine doar un imprumut de la Zaplo.ro. Nu uita ca daca rambursezi imprumutul la timp, dovedind ca poti sa administrezi resursele financiare eficient, iti vom creste limita de credit.

In coltul din dreapta sus al paginii principale introdu adresa ta de e-mail si parola creata de tine cand te-ai inregistrat la Zaplo.ro pentru prima data.

In cazul in care ti-ai uitat parola, apasa pe link-ul „Recuperati parola” din coltul din dreapta sus al paginii principale. O noua parola temporara si instructiuni cu ce trebuie sa faci in continuare iti vor fi trimise pe adresa de e-mail.

Important! Parola temporara va fi valida doar timp de o saptamana; prin urmare, te rugam sa te asiguri ca o schimbi din panoul de administrare al profilului online cu una permanenta. Mai mult, parola temporara nu poate fi folosita atunci cand vrei sa soliciti  un nou imprumut , astfel ai nevoie de o parola permanenta.

Nu, aceasta optiune nu este permisa. Banii solicitati vor fi trimisi/eliberati doar persoanei care solicita imprumutul,in contul bancar.

Suma imprumutata se va elibera numai persoanei care solicita imprumutul ; de aceea, informatiile tale personale nu pot fi folosite pentru a transfera bani unei alte persoane. Te poti asigura de securitatea datelor tale prin doi pasi simpli:

Nu divulga nimanui parola profilului tau online de pe Zaplo.ro.

Nu da pasaportul sau cartea de identitate nimanui.